onsdag 2 mars 2011

Min föräldrar...

Jag fick målat om mitt kök wiii jag är så nöjd :) Inte just för att det bli jätte fint utan att jag faktiskt tog tag i det och gjorde klart det. 
Det hela gick ganska bra förutom att jag trampade i målarburken det första jag gjorde, de strumporna var bara att släng haha. Idag har jag ställt tillbaka alla möbler och städat i köket, nu börjar lägenheten se okej ut igen efter ett par dagar av kaos. Funderar på om jag ska ringa min kompis M och fråga om hon vill gå med till blomsterlandet. 

Dags för punkt nr 3
Min föräldrar, mina föräldrar är skilda och bor på varsitt håll i varsin liten by. Mamma på landet och pappa centralt i en by. Båda mina föräldrar betyder mycket för mig och har alltid gjort. Jag är uppvuxen boende hos min mamma så kanske är jag lite mammig, vilket kan vara en nackdel ibland men jag är också otroligt glad för att jag har en så bra relation med min mamma som jag har. 
Båda mina föräldrar har fantastiska sidor min mamma kan man fråga allt och man får bra svar. Hon har verkligen svar på allt, ibland funderar jag på om jag någonsin kommer att bli så smart haha.
Min pappa är också smart såklart men det blir andra frågor och funderingar som ställs till honom. Min pappa är en skämtande person, väldigt ofta ganska dåliga skämt men man kan inte annat än att bli glad av dom. 
Mina pappa är som ett barn på julafton vilket jag och min syster tycker är väldigt roligt, jag var tvungen att ringa henne för att få lite idéer på vad jag skulle skriva :)
Det är svårare än vad man tror att skriva om sina föräldrar, visst kan jag skriva om längd och ålder men vad ger det liksom. 
Min mamma gillar: Djur, natur och trädgården, läsa böcker, hon är grym på korsord och en massa andra saker så klart. Då jag är väldigt lik min mamma och har ärvt massa olika saker av henne så undrar jag ibland varför jag inte ärvt tex hennes vardagssmarthet eller intresse för att sy och greja i trädgården. Och vem ärvde jag egentligen min slarviga sida ifrån?? och min kräsna sida? Alla äter ju allt utom jag haha
Min pappa gillar: Husvagnen, träning, resa, sötlakrits. Jag är imponerad av min pappa som har sprungit en massa lopp Göteborgsvarvet, Stockholmsmaraton, midnattsloppet (med mig) och en massa andra smålopp. Också en sida jag önskar att jag ärvt men den fick min syster haha. Pappa får idag inte längre springa pga en skada på hans knä, jag önskar att det inte var så då jag ser på han hur mycket han tycker om det. Varför skulle jag som verkligen avskyr att springa annars ställa upp i ett lopp med min pappa :)

Detta kanske inte ger en jätte klar bild av mina föräldrar men detta är vad jag tänker dela med mig till er. 
Nu ska det promeneras i solen. 
Ha en underbar dag

1 kommentar:

  1. Jättefint skrivet om både mammsen och pappsen, skulle tro att båda ler lite när dom läser om sig själva. Gjorde jag med :)

    Puss från stora k

    SvaraRadera