onsdag 24 oktober 2012

Kallt...

Ja nu är vintern här och med den hänger istapparna i min lägenhet, ja det är så sjukt kallt. Måste varje dag laga mat i ugnen så att jag sen kan använda den som värmekälla. Mina element är på max och jag har sagt åt min hyresvärd att komma och fixa värmen och isolera mina fönster men där händer inte mycket. Jag ska imorgon köpa en termometer efter jobbet och koll hur kallt det är i lägenheten, dels mitt i rummet sen även vid alla mina fönster. Sen måste väl min hyresvärd göra något om jag har bevis på att det är sjukt kallt. Måste sova hela natten med både filt och täcke. Var är min framtida man när jag som bäst behöver honom??? Visserligen mest som värme just nu men han kan nog komma till användning på andra plan också :)

torsdag 11 oktober 2012

En oväntad vänskap...

Jag har sett filmen en oväntade vänskap och jag måste bara rekommendera alla att se den. Det var det bästa jag sett på länge, skrattade tills jag grät sen grät lite för att det var sorgligt.Sen skrattade jag iof också åt kvinnan bakom mig som hade världens roligast skratt men filmen var också super rolig :)  När den var slut hade jag en sån lycklig känsla i kroppen och hade det inte varit för att jag fick halsfluss på natten efter hade nog den lyckliga känslan suttit i länge. Filmen är baserad på en sann berättelse och det gör den bara ännu mer vacker.
Helt klart en av de bästa filmerna jag sett någonsin, den är på franska men det märker man inte ens av då filmen griper tag i en från första stund och sen släpper den en inte en enda gång.  så se den snarast.