måndag 11 februari 2013

Vuxenmobbing....

Nu är jag faktiskt trött på detta att vi ska få våra barn att sluta mobbas och vara snälla mot varandra men vi ber inte vuxna runt oss eller media att sluta.
För ett tag sen kollade jag på en hockeymatch där spelarna slog varandra blodiga och detta är okej? det är många barn som går och ser dessa matcher som gillar sport och har spelarna som förebilder.
I tidningarna det sista så är det angrepp både hit och dit, Eric Saade skriver Mediahoror om Danny och Molly bara för de är ihop men inte skött det snyggt. Nej och visst har han rätt att vara sårad och arg men skriv inte om det i media, de som gillar Eric, Danny och Molly är främst barn(även om jag kan lyssna på dom ibland också) . Varför ska vi förvänta oss att barnen ska vara snälla mot varandra när du vuxna är värre?? Så fort någon gör minsta fel så ska det påpekas i media eller på annat sätt, vi klankar ner på kläder, utseende och allt som bara går att klanka ner på. Visst jag är inte perfekt jag kan också klanka ner på andra men jag hänger inte ut dem i media, utan det handlar om att sitta och prata med mina vänner hemma. Ingen kommer någonsin att älska alla människor men vi kan iaf ha respekt för varandra. Vi skänker pengar till olika organisationer som jobbar mot mobbing men det bästa är nog istället om vi faktiskt tänker igenom vad vi säger och hur vi agerar framför våra barn.
Tänk om vi skulle fokusera på det som faktiskt är bra med alla istället för allt som man kan göra fel eller vara fel i någon annans ögon.
Så Eric Saade tycker jag har en fantastisk röst och gör alltid bra shower.
Molly är ju otroligt vacker, skulle ge massor för hennes hår.
Danny tycker jag är superbra i melodifestivalen och deras  pausunderhållning är rolig. Sen är han ju fantastiskt fin också :)