onsdag 9 januari 2013

Posture...

Ja jag jobbar på min hållning kan man säga, jag fick i julklappa en sak som heter posture och hjälper mig att vara rak i ryggen och dra bak axlarna. Jag fick innan jag började använda denna höra att man i början bara kan ha den i korta stunder för att man får träningsvärk av den men jag har inte känt av detta. Idag tog jag på mig den tidigera än vanligt och hade den i två timmar, jag satte den under tröjan och därmed blev det ju ett projekt att ta av sig den och det orkade jag inte. Kanske borde jag dock tänkt på det då jag nu känner att jag knappt orkar hålla uppe min rygg och att den blir stelare och gör mer ont för varje minut som går :)
Det gör ju inte obehagligt ont men det känns att ryggen har tränat och ansträngt sig.
Jag rekommenderar denna produkt starkt då jag anser att den hjälper mig på ett bra sätt, får väl se om jag får en bättre hållning om ett tag :)

måndag 7 januari 2013

Ljusare för varje dag...

Japp nu har det äntligen vänt, underbart för mig som avskyr mörkret. Perfekta tider för mig är nog mörkt vid tio på kvällen och ljust vid sex på morgonen det skulle passa mitt liv bäst tror jag. Jag har letat i flera dagar efter en tabell som visar hur mycket mer jag kan njuta av ljuset nu men tyvärr är det verkligen svårt att hitta. Vad jag vet är att det den 21 dec vände men att det då stod stilla och att det efter den 6 jan skulle börja ordentligt. Undrarom jag kan märka någon skillnad i slutet av januari :)

onsdag 2 januari 2013

Nytt år...

Japp nu är det 2013 och man undrar ju alltid lite vad det kommer att innebära, jag hoppas på en massa bra saker som vanligt :)
Jag har inte gett några nyårslöften, jag kan ju ändå inte hålla dom så nu gör jag vad jag vill när jag vill istället haha.
Om jag skulle ha några önskningar för 2013 är det nog att jag skulle träffa någon speciell, få ett fast jobb, få en större lägenhet och få resa lite.
Just nu har jag ingen resa planerad för 2013 och det tycker jag inte om.

Om jag ska utvärdera 2012 så måste jag säga att det var väldigt skönt att byta jobb till ett som är mer jag. Jag fick resa tre gånger och på tre väldigt olika resor vilka alla var helt underbara. Jag har fått lite nya vänner som jag uppskattar i massor och min syster har flyttat till samma stad som mig vilket jag tycker är helt fantastiskt. Jag började sjunga, något som jag alltid velat testa och det tog jag äntligen tag i. Det har säkert hänt mer grejer men kommer inte ihåg allt :)

Nu är det bara att göra 2013 till ett magiskt år.