tisdag 24 juli 2012

Lady Antebellum...

Idag har jag varit på konsert med Lady Antebellum och jag måste säga att det var grymt bra. Massa låtar som jag inte hört och sen några som jag redan älskar.
Förband var Jamie Meier och jag blev riktigt förvånad, det enda jag visste om honom innan var att han har haft ihop det med Regina Lund men nu vet jag att han kan sjunga också. Får allt ta och lyssna in mig lite på honom.

På konserten var det massa gubbar med cowboyhatt och boots helt underbart tyckte jag, förutom när de ställde sig framför mig ;)
Så underbart att se alla par krama om varandra under de fina kärlekslåtarna och jag tror att jag har fått en ny favorit.  when you got a good thing.
 Imorgon blir det ett inlägg om Miami...


torsdag 12 juli 2012

Mission...

Jag jag har ett mission under sommaren att äta ur min kyl och frys, ibland är detta väldigt tråkigt vilket gör att det inte går så bra. Men jag måste frosta av min frys och då måste jag få ut lite av sakerna i den. Jag tänker att jag kan klara av att hålla en låda med mat kall då jag har kylklampar men inte mer. Så idag blev det bär till frukost och blodpudding till middag sen. Igår fick jag äta upp hemmagjorda hamburgare som jag nyss frös in. Funderar på om jag ska ge lite färdigmat till min syster, jag har ju semester och tar inte med matlådor just nu men det kanske hon gör.

Riktigt så här illa är det inte men kanske blir om jag inte gör något åt det.