onsdag 30 maj 2012

Mot nya äventyr...

Ja idag var det min sista dag på mitt jobb som handläggare, det är ju alltid lite sorgligt samtidigt som det är skönt. Jag fick en underbar sista dag med en massa kramar, fina ord och blev bjuden på sushi :) dom börjar känna mig där nu. På morgonen la jag små lappar i alls lådor med lite choklad, det var verkligen uppskattat och jag hade skrivit olika saker till dom alla. Sen fick jag så otroligt många fina ord tillbaka om hur jag har varit en vitamininjektion på förvaltningen och att mina små skämt kommer att bli saknade. Så lite sorgligt är det allt att lämna dessa underbara människor men jag kände ju att jag inte kom till min rätt på det jobbet och nu är jag verkligen redo för nya äventyr. Imorgon har jag ledigt men på fredag är jag tillbaka på kontoret, fast ett helt annat kontor med helt andra arbetsuppgifter...

tisdag 29 maj 2012

Jag måste bara säga att...

det är ganska mysigt att vara ute och gå på våren, alla fotbollslag, handbollslag och diverse andra lag tar sin träning utomhus och då på de ställen där jag brukar promenera :)
De flesta "pojkarna" är lite för unga för mig men att titta skadar ju ingen. Sen finns det en och annan som är i min ålder med. Ja det är ju trevligt att det iaf finns lite ögongodis till lilla bittra mig :)

torsdag 24 maj 2012

Måste ju bara kommentera vädret...

Är det inte underbart??? Solen skinner och fåglarna kvittrar, jag går upp utan problem på morgonen (även om jag går upp klockan fem) Jag är ute i flera timmar efter att jag kommer hem från jobbet, hittar små äventyr att ge mig ut på igår blev det två olika. Jag fullkomligt älskar vädret just nu...

Vill bara informerar om att jag idag inte är bitter över att vara singel, bägaren rann över igår så att säga :) Men nu är den återigen tom och jag kommer att klara av att ta de där frågorna igen :)

tisdag 22 maj 2012

Är man sämre bara för man är singel????

Igår när jag var hos barnmorskan för att förnya ett recept så ska man ju som vanligt gå igenom alla dessa frågor om man röker är sjuk m.m sen kommer man till fråga som man som singel alltid avskyr "har du någon partner?" jag avskyr den för mitt svar är ju alltid nej.

När jag träffar gamla vänner som man inte träffat på länge så är det de vanliga frågorna, vad jobbar du med, vart bor du och den hemskaste av de alla HAR DU TRÄFFAT NÅGON????

När jag träffar mina vänner eller min familj är det också alltid en standard fråga, har du varit på någon dejt eller har du träffat någon ny??? Nej och återigen nej, varför ska man känna som att man inte riktigt duger när man är singel, självklart vill jag träffa någon men om jag inte gör det kan jag ju inte gå runt och tycka att jag är sämre än andra för att jag är singel. Varför är det något fult att vara singel?????

Och tro mig om jag hade träffat någon skulle alla veta detta.....

tisdag 15 maj 2012

Osexigt...

Ja i helgen som varit har jag upptäckt några få grejer som jag tycker är sjukt osexigt. Det ena är när man fräser snor genom att hålla för ena näsborren och snyta ut ur den andra fy ... vad äckligt det är. Kan vara ett tips inför framtiden om man vill vara sexig framför mig. Sen det andra som jag tycker är sjukt osexigt är cykelbyxor, jag menar verkligen inte att man inte ska använda det för jag förstår att det kan vara praktiskt i en del sammanhang. Om man nu måste använda cykelbyxor så har jag ett par tips, välj färg med omsorg då vissa färger framhäver saker som jag inte vill se. Vita cykelbyxor är inte att rekommendera då man ser det mesta, däremot är svarta ganska bra då detaljer inte syns. Sen kan man även ha ett par lösare shorts utan på så att cykelbyxorna inte syns så tydligt.
Ja det var min analys av Göteborgsvarvet i år, snor och cykelbyxor.

fredag 11 maj 2012

Vuxenmobbing....

Ja detta inlägg får faktiskt bli en känga det med men denna gången till let´s dance juryn. Jag älskar ju let´s dance och kollar alltid på det men jag blir faktiskt lite besviken av att det är hårda ord och faktiskt en del vuxenmobbing. Jag gillar juryn och programmet skulle inte vara detsamma utan dom men vissa kan ju passa sina tungor lite. Det är ett underhållnings program för svenska folket och inte en super allvarlig danstävling. Jag tycker personligen att Camilla Henemark gjorde ett bra jobb och hon utvecklades varje vecka, jag tycker det är synd det som står i tidningarna som juryn sagt (sen ska man ju inte alltid tror på tidningarna heller, dom behöver också passa sig för vad de skriver). Varför ska man trycka ner någon som så uppenbart kämpar och varför ska man få en annan människa att må dåligt på grund av ett egentligen ganska mesigt tv-program???? nej skärpning sluta mobbas och säg snälla saker istället. Sen måste jag ju faktiskt säga att jag saknade Anders Timell igår...


torsdag 3 maj 2012

En känga till Liseberg...

Jag tycker faktiskt att Liseberg är grymt giriga och snåla i år när de bestämmer att inträdeskorten ska göras personliga. Det är ju inte direkt så att dom inte tjänar pengar på andra saker. Jag tycker att det är sjukt dyrt att åka till Liseberg om man ska ha åkband och mat och kanske lite lotter och då är jag ensam, men tänk på de som har flera barn och ska betala för allt detta. Förut kunde man låna några kort och sen gå in så att man kunde spara in lite på vad som ändå blir en grymt dyr dag. Nej skärpning Liseberg och sluta vara så giriga, tyvärr så kommer ju inte folk att sluta gå till Liseberg men jag önskar nästan att de gör det.

onsdag 2 maj 2012

Skrattgropar...

Jag tycker ju att smilgropar eller skrattgropar är så fantastiskt vackert.  Nu fick jag precis reda på att det beror på att man har för korta muskler i kinderna. Försökta hitta lite fakta om det för att få det bekräftat men google hade inte speciellt mycket svar på den frågan. Jag trodde ju innan att det bara var ett vackert drag man lyckats få och har varit lite avundsjuk på folk som har dessa vackra gropar, men nu kan jag alltid tänka att jag iaf är ganska tränad i mina kinder :)



ojojojojoj nu blev jag nervös....

Min väldigt gamla telefon stängde av sig helt utan anledning.... Jag får panik innebär detta att jag snart måste köpa en ny och bli en Iphonenörd jag med???
Som tur var startade den helt utan problem och nu ligger den här och ser alldeles normal ut igen...puh jag pustar ut och går tillbaka till normalt tillstånd :)


Detta måste ju ändå vara den bäst mobil som någonsin gjorts :)