onsdag 16 november 2011

Gillar inte när saker går till överdrift....

Jag älskar träningsvärk, tycker att det gör skönt ont i kroppen och gillar att känna mina muskler. Men just idag är det inte skönt alls, jag kan inte ha mina armar längs med kroppen utan får ha dom i 90 grader för muskeln gör så otroligt ont att sträcka ut. Så just idag tycker jag att det har gått lite till överdrift. Jag klagar verkligen inte men ajajja hihihih

Sen ska ni se finnen i min panna, jag kan nog ärligt säga att jag aldrig haft en så stor finne någonsin. Jag klagar inte nu heller för jag har bra hy som nästan aldrig får finnar så jag kan ta en finne då och då men denna är ju fruktansvärt mycket till överdrift.

Sen, och nu klagar jag lite men halsont är alltid till överdrift och just denna vecka passar den verkligen inte. Fruktansvärt onödigt att ha ont i halsen :(

Men nu ska ni inte tro att min dag har varit hemsk för det har den då verkligen inte varit. Jag har varit på föreläsning av Yanncik Tregaro, jag tyckte den var bra och jag gillar såna människor som är lite extra go i.
Sen gav han oss en läxa att göra någon glad idag, då sa min underbara kollega M att jag ju alltid gör henne glad :D och det är faktiskt så att hon alltid gör mig glad med, gillar skarpt att vi delar kontor. Idag gjorde hon mig extra glad då jag fick en ängel av henne som vi ska ha på kontoret :) Tack!!!

Så ut med er nu och gör någon glad :)

Tänkte först lägga ingen bild på en finne men kände att det nog var bättre med Yannick :)