måndag 18 juli 2011

Barnprogram...

På det jobb jag har nu under sommaren får jag titta ganska mycket (alldeles för mycket) på barnprogram. Jag har kommit fram till att de är helt katastrof, gillar iof sommarlovsmorgon men den kan aldrig tävla med Tippen.

Alltså de barnprogram som finns nu är ju meningslösare än meningslösa, nu kommer jag inte på något specifikt program för dom är inte värda att minnas.
Jag saknar Disneydags, Bumbibjörnarna och Trasdockorna, okej saknar är väl lite att ta i för jag hade nog inte tittat på det om det gick nu heller. Är ju trots allt lite för gammal för det :)


 

 

 

Att va' söta men lika som bär vad är det o ha?
Lite annorlunda är inget fel o va'
Om man är av en annan sort
Varför ska man kastas bort?

Lite trasiga
och knasiga!
I vårt trasdocksgäng
Lite trasiga
och knasiga!
Det är vår refräng

Är din näsa sned
eller armen ur led
och din tå är gul och blå
"lappri" säger trasdockan
- Du är lika bra ändå

Underbar ju :)

 

Bumbibjörnarna :)

 










Dr Snuggles 






Fjant är ju en favorit också :)

fredag 15 juli 2011

Madrid..

Ja nästa vecka bär det av mot underbara Madrid :)
Men först får jag väl be om ursäkt för mitt otroligt dåliga bloggande :) det är sommar och jag har nog helt enkelt bättre saker för mig hihi.

Iaf Madrid nästa vecka, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det definitivt tapas, paella, sangria, sol, bad och shopping :) Var på ett tapasställe på avenyn i vecka men bara vet att dom kan inte tävla med det jag kommer att äta i madrid. Mina favorit tapas är bacon och dadlar, potatisomelett och tråkiga jag säger vitlöksbröd, allt med ost går bort :)

Det börjar bli dags att planera vad som ska stoppas ner i väskan, det blir nog inte så mycket kläder med för jag vill hellre ha med en del kläder hem :) och självklart vill jag ha sangria med mig också. Min underbara vän K bad om att få åka med i väskan men som vanligt får man alltid säga nej till det :)
Gör lite reklam för de jag flyger med, jag har väl ändå gjort det så mycket att jag faktiskt kan  bedöma och jämföra olika bolag och KLM som jag nu ska resa med ligger väldigt högt på min lista över bra flyg, bra service och allt vad det innebär :)
Quantas är ju också ett bra flyg men då får man ta sig närmare Asien eller Australien om man ska resa med dom.
Jaja nog pratat om en massa meningslöst, ha en underbar sommar och njut av regnet medan jag njuter av solen nästa vecka :)

Palatset i Madrid :)